BROUWHOEVE WEBSUPPORT

Wij maken websites voor u!

Ben je een producent van dranken en voedsel en op zoek naar een manier om jouw bedrijf te laten opvallen? Zoek je een website die jouw bedrijf op de kaart zet, neem dan contact op met Brouwhoeve Websupport. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites voor producenten en bieden complete marketing- en promotiediensten.

We zijn gespecialiseerd in het maken van websites en het verzorgen van de volledige marketing en promotie

Met Brouwhoeve Websupport aan jouw zijde, hoef je je geen zorgen te maken over online zichtbaarheid. Wij zorgen voor een mobiele vriendelijke website die goed vindbaar is in Google. Dankzij onze secret marketing- en promotiesausjes, zullen klanten jouw bedrijf eenvoudig kunnen vinden.

Wij werken als een onderdeel van jouw team en zorgen voor een totale ontzorging op het gebied van marketing, reclame en promotie

Onze websites zijn strak, goed vindbaar en perfect voor het opbouwen van een goede reputatie bij potentiele klanten. Een mooie website is tegenwoordig onmisbaar. Wij garanderen een professionele website die goed vindbaar is in Google en aanzet tot actie.

Onze werkwijze

Met onze expertise uit de communicatie en marketing zijn wij de oplossing voor jouw online aanwezigheid. Wij begeleiden je graag met het ontwikkelen van een website door middel van de volgende stappen:

Brainstorm & Huisstijl

In deze fase bepalen wij samen met jou de inhoud van de website. Denk hierbij aan het doel van de site, de doelgroep, een marketingplan, persona’s en de huisstijl.

Nog geen logo of huisstijl? Wij beschikken over brand-/logo designers voor elk budget. Kom maar op!

Ontwerp & Realisatie

Wij verpakken jouw digitale identiteit in een mooi, intelligent en responsive design. Door onze uitgebreide WordPress ervaring kunnen wij snel en daardoor voordelig, sites maken.

Aansluitend volgt er een feedback ronde. Deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

Nu nog bezoekers!

Een website is niets waard zonder bezoekers. Met onze marketing technieken zorgen wij ervoor dat de eerste bezoekers via meerdere kanalen op jouw site terecht komen.

Jouw website is standaard geoptimaliseerd voor Google. Maar ook aan Facebook, Adwords etc. wordt gedacht.

Wij halen meer uit jouw bedrijf

Brouwhoeve websupport

Website

Bij Websupport Benissa bouwen we niet blindelings websites. Wij kennen je doelgroep, bekijken de noden en maken een website op maat. Wij maken een grafisch en technisch onderbouwd pareltje en uiterst verleidelijk voor Google. Een website met een sprankelend ontwerp die dagelijks het verschil maakt en een onvergetelijke indruk nalaat.

Online Marketing

Wij zijn opgegroeid met een laptop op schoot en een smartphone in de hand. Wij zijn jouw online marketing mannetje; geen afstandelijk bureau, maar een marketing collega die bereikbaar is en met je meedenkt.

Social media

Social Media is tegenwoordig een van de belangrijkste en onmisbaar communicatiemiddel. Social media is als een eerste date: je wil een onvergetelijke indruk maken. Overtuigen en triggeren, daar draait het om. Een goed verzorgd Instagram account of een duidelijke Facebookpagina is een must. Een marketing die scoort, grafisch charmeert en aanzet tot actie.

Facebook en Instagram

Facebook en Instagram bieden fantastische mogelijkheden om te adverteren. Wij maken jouw campagnes succesvol door slimme Facebook advertenties tactics toe te passen. 

Daarom helpen we onze klanten met adverteren op Facebook en het ontwikkelen en testen van landingspagina’s.

Drukwerk

Wij zetten jouw bedrijf neer als een huis, maar dan wel eentje dat makkelijk een tornado doorstaat. Wij creëren een identiteit met creativiteit en pit. Ontwerpen die opvallen, bijblijven en wat losmaken bij mensen. Herkenning gegarandeerd! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. 

Wij voorzien jou van betaalbaar drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes, kleding en ander promotiemateriaal. Alles zoals jij het graag zou willen!

Concepten & Cases

Soms kom je op een geweldig idee, maar hoe kun je dit uitrollen en hoe geef je het vorm?  Ook dan is Brouwhoeve websupport jouw partner.

Een uitgekiende online strategie als basis

Neem vrijblijvend contact met ons op!