“Kwaliteit van Delicatessen beleef je”

De Fransen eten kikkerbilletjes. De Javanen smullen van kippenbillen & kippenbloed. En ik hou van een frikandel speciaal met patat.

Met andere woorden: smaken verschillen.

Brouwhoeve en Partners is een online platform of noem het een podium voor mooie ambachtelijke bedrijven en makers van delicatessen. Bij deze bedrijven draait alles om ambacht, kwaliteit en passie. Echte specialiteiten zoals broden en tapenades. De delicatessen die u op deze website vindt zoals kazenvleeswarenolijfolie en wijnen, worden rechtstreeks aangeboden door ambachtelijke Spaanse en Nederlandse familiebedrijven. Bijzondere producten met een verhaal.

Chorizo Worsten

Een knapperig stukje vers brood rijkelijk belegd met de meest smakelijke ‘Spaanse worsten‘. Deze ambachtelijke kunstwerkjes, want zo mag je ze wel noemen, kennen hun oorsprong in Noord-Spanje waar ze hét boegbeeld voor de lokale cultuur en samenleving zijn.

Wat je van ver haalt is lekker. Maar waarom ver gaan als het ook dichtbij kan? Het beste van Spanje proef je en koop je online bij Brouwhoeve, kijk, kies en laat je verrassen. Door de producten én door onze fijne, vriendelijke partners. Het leven is heerlijk. Geniet ervan!

Wijnen

Op de website van Brouwhoeve vind je een exclusief wijn assortiment van wijnmakers in Spanje. Wij zijn continue op zoek naar het verhaal achter de wijn of het wijnhuis en staan dan ook in nauw contact met de wijnmakers. Met een aanbod van zowel de meest prestigieuze wijnen als toegankelijke wijnen is de kans op het vinden van de perfecte Spaanse wijn dan ook verzekerd. De Brouwhoeve ondernemers staan online voor je klaar om je te inspireren met al hun kennis over onze exclusief geselecteerde wijnen.

Benieuwd naar het aanbod? Kijk dan bij het overzicht aan wijnhuizen.

Speciale Ambachtelijke Delicatessen

Alleen de allerbeste producten maken deel uit van ons assortiment Spaanse en Nederlandse delicatessen. Van een lichtpikante Sobrasada tot luxe vleeswaren en van een ruime keuze uit Mediterrane olijven tot de meest smaakvolle olijfolies en tapenades. Alles om een heerlijke maaltijd of een fijne avond compleet te maken.

Een heerlijke ‘cortado’ met een zoete lekkernij aan de bar, een goed glas wijn met een smakelijke tapa in de hand. Wat je voorkeur ook heeft, onze Spaanse smaakmakers staan altijd, op elk moment van de dag, garant voor een moment van intens geluk. Een greep uit ons assortiment.

Geschenken

Jezelf verwennen (of een ander)? Bij Brouwhoeve vind je geheid het perfecte cadeau. Van wijn en delicatessen tot handige keuken- en wijn hulpjes. Altijd feestelijk verpakt. Om het je makkelijk te maken hebben we alvast een selectie gemaakt. Je ontdekt onze kant en klare pakketten op onze geschenken pagina.

De Makers waar Smaken samenkomen…

We werken met producenten die trots zijn op hun producten. Die reden hebben ze ook. Het zijn voornamelijk kleinschalige bedrijven of familiebedrijven, die bezig zijn om een puur en eerlijk product in de markt te zetten. Zij doen dat met passie en willen anderen van hun heerlijkheden laten meegenieten. Het zijn bedrijven die of heel jong zijn of juist een geschiedenis van generaties hebben. Voor ons maakt het niet uit, zolang de kwaliteit, duurzaamheid en de juiste prijs / kwaliteitsverhouding gewaarborgd blijft. Onze producenten werken met pure en eerlijke ingrediënten, vinden duurzaamheid belangrijk en laten dat tot uiting komen in hun bedrijfsvoering.

Ambachtelijke Delicatessen

Bij Brouwhoeve staan de makers van delicatessen voor je klaar. Vijf dagen per week en 24/7 online. Een warm welkom, service met een grote glimlach. Ze helpen je graag bij het kiezen van de juiste wijn en een lekkere kaas die daarmee samengaat. Ze zijn enthousiast en gepassioneerd met hun vak bezig. En dat delen ze graag.

Een feest, een bijzondere gebeurtenis. Van jezelf of een ander. Elk moment verdient het om gevierd te worden. Voor die momenten, slaag je bij Brouwhoeve. Wij hebben alles in huis om van die speciale gelegenheid een succes te maken.

De lekkerste delicatessen met passie gemaakt, dat zie je dat proef je!

Dé website waar we onze passie voor lekker eten en drinken graag met jou delen. Duik in het verhaal achter de wijnen en de wijnmakers, ga op zoek naar de pareltjes uit bijzondere wijnstreken en bestel online. Laat je inspireren door te lezen over onze delicatessen. Of ga op zoek naar het perfecte cadeau waar iedere liefhebber van zal smullen. Het kan allemaal bij Brouwhoeve waar een wereld aan lekkers op je wacht. De keuze is uitgebreid, de kwaliteit uitstekend en exclusief verkrijgbaar online. Onze partner ondernemers verspreid door heel Nederland en Spanje bieden je de perfecte specialiteiten en delicatessen.

Ontdek onze heerlijkheden

Je bent je steeds sterker bewust van wat echt lekker en goed eten is en je (h)erkent de waarde van klein lokaal ondernemerschap en vakmanschap. Je maakt steeds meer een bewuste keuze wat men eet en men wil steeds meer verbonden zijn met de makers, de natuur en de maatschappij. Ontdekken hoe iets gemaakt wordt, waarom het zo gemaakt wordt en waarom het zo lekker smaakt. De passie letterlijk en figuurlijk wekelijks proeven in een prettige omgeving die vol zit met inspirerende verhalen en unieke producten. Waar de menselijke maat, samenwerking, kleinschaligheid en de pure natuur de boventoon voert. En je begrijpt dat als je samen de wereld wat extra aandacht geeft, deze ook op heel veel aspecten mooier wordt. Want dan is er pas echt sprake is van smaakvol eten én een smaakvol leven voor iedereen.

Wat kun je bij ons vinden?

Kaas! Je vindt bij ons een prachtig assortiment geraffineerde kaasspecialiteiten uit Spanje. Daarnaast kun je bij ons terecht voor mooie charcuterie, chutneys, confituren, mosterd, olijfoliewijn en speciaalbier. Producten met een verhaal, en smaak.

Op zoek naar delicatessen van de boerderij?

Delicatessen van de boerderij, nergens zo veel keus in (lokale) producten van de boerderij. De website van Brouwhoeve is gespecialiseerd in sap, kaas, fruit- en andere delicatessen. Ook voor cadeaus kun je bij onze partners terecht.
Delicatessen komen van de boerderij en dat maakt ze uniek. Een verhaal waar we trots op zijn. De volle & pure smaken van al dit lekkers, de omgeving, de dieren, de vriendelijkheid en service van de mensen…daar kom je zeker voor terug.