Fulfilment diensten van
Brouwhoeve & Partners

Fysieke producten in opslag

Naast onze expertise op het gebied van e-commerce zijn wij ook gespecialiseerd in order fulfilment services voor dranken en voedsel producenten.  

Nu deze bedrijven met tal van uitdagingen worden geconfronteerd, besteden velen hun fulfilment- en e-commerce processen uit aan externe logistieke bedrijven.
Brouwhoeve en partners doen we er alles aan om klanten te helpen met onze naadloze fulfilment diensten.

Brouwhoeve & Partners is volledig uitgerust om een toename van
multichannel orders van uw klanten te ondersteunen

Orderverwerkingsproces van Brouwhoeve & Partners

Als er één zin is die tot uitdrukking brengt waar we allemaal voor gaan, dan is het: we staan voor wat we doen. Het nakomen van beloftes en bieden van de beste kwaliteit en service zien we als het fundament van ons bedrijf.

Dat is waar Brouwhoeve & Partners Fulfilment om de hoek komen kijken. Wij bieden orderafhandeling diensten aan verkopers en producenten van dranken van elke omvang. Hierdoor kunt u het orderafhandeling proces uitbesteden aan de experts en uw tijd en energie aan andere zaken besteden. Zodra er een bestelling binnenkomt, stellen wij deze order samen en zorgen we voor de verzending. We kunnen dit doen voor ieder soort product.

Voordelen van onze fulfilment services voor producenten

Dit verhoogt de naamsbekendheid en de verpakking kwaliteit. We kunnen ook aangepaste bestelling verpakkingen, geschenk verpakkingen en bijsluiters met marketinginformatie voor alle dranken uitvoeren.

  • Alle retouren beheren
  • Voorraad bijhouden
  • Verzendgegevens in realtime verstrekken
  • Kwaliteitsinspecties
  • Het verstrekken van tijdige ontvangstbevestiging voor klanten
  • Verloren producten verwerken

Klanttevredenheid, opslag, verzending en meer in ecommerce van Brouwhoeve & Partners

Wij kunnen alle producten voor onze klanten verpakken

Verbeterde klantervaring

Brouwhoeve biedt een complete en uitgebreide oplossing voor drank- en voedsel bedrijven. We richten ons op het positief verbeteren van de online winkelervaring van uw klant. Ons ervaren team is goed uitgerust om alle dynamische verkooptrends of -veranderingen aan te kunnen.

Verbeterde Efficiëntie

Door uw fulfilment aan ons uit te besteden, stelt u ons in staat ons volledig te concentreren op het leveren van een oplossing die de efficiëntie maximaliseert, de kosten verlaagt en de klanttevredenheid verhoogt.

Waarom kiezen voor Brouwhoeve & Partners

Onze fulfilment service is ontworpen om bedrijven te helpen. Wij zorgen voor een dynamische en flexibele oplossing. Bovendien kunt u het aanpassen aan uw e-commerce behoeften. We kunnen aanvullende diensten aanbieden, zoals order- en retourbeheer, import- en exportfuncties en retourlogistiek.

Er worden absoluut geen details over het hoofd gezien wanneer we onze kostenbesparende e-commerce fulfilment diensten voor uw bedrijf uitvoeren. Laat ons u helpen de last die gepaard gaat met het afhandelen van bestellingen en het voorraadbeheer van uw schouders te nemen. Met de jarenlange opslag en distributie ervaring kan Brouwhoeve helpen om uw producten snel, kwaliteit en zorg bij de klant te brengen.

Wat zijn de stappen in het order afhandelingsproces?

Er zijn meestal vijf belangrijke stappen in het orderverwerkingsproces:

Goederen

u stuurt uw voorraad naar het magazijn van Brouwhoeve en Partners

Warehousing

uw inventaris wordt opgeslagen klaar voor bestellingen om binnen te komen

Pick & Pack

de artikelen in elke bestelling worden verzameld en geassembleerd in een pakket

Verzending

het pakket wordt via een koerier naar de klant verzonden

Laat uw magazijn-, verpakkings-, afleverings- en retourprocessen aan ons over en focus op de groei van uw merk en verkoop.

Bij Brouwhoeve & Partners worden alle stappen beheerd en geoptimaliseerd door onze order verwerking software,
waardoor een naadloze ervaring voor u en uw klanten wordt gecreëerd.