Clicky
x
De winkelwagen is leeg

Veelgestelde vragen

Betaling

Ik heb betaald maar nog niets ontvangen

+

Bestellingen die met creditcard of iDeal worden betaald, worden altijd zo snel mogelijk geleverd. Het kan echter voorkomen dat enkele producten van uw bestelling niet direct leverbaar zijn. In de regel informeren wij onze klanten altijd indien de levering van een bestelling langer zal duren. Daarnaast is het mogelijk dat u gekoelde producten heeft besteld en wij besloten hebben deze niet meer voor het weekeinde ter versturen. In een dergelijk geval staat bij ons de kwaliteit voorop. Wij streven er naar om onze producten zo vers mogelijk bij u te leveren.

Ik heb een geldige creditcard, maar deze wordt niet geaccepteerd

+

De creditcardmaatschappijen Mastercard en Visa hebben voor u en onze veiligheid zeer strenge maatregelen genomen ter voorkoming van creditcardfraude. Hierdoor worden sommige geldige creditcards helaas niet geaccepteerd. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en zouden u willen vragen voor een andere betaalmethode te kiezen.

Bestelling

Ik heb besteld, maar geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen

+

Er kunnen twee oorzaken zijn: 1. Uw bevestiging per email is in uw spamfilter terecht gekomen. 2. Er is iets misgegaan met de betaling. Indien u hebt gekozen voor een iDeal betaling en u de transactie niet volledig heeft afgesloten (u komt dan niet terug op onze website), hebben wij uw iDeal betaling niet geregistreerd. Indien dit het geval is kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zullen uw betaling dan controleren.

Levering

Kan ik mijn bestelling op een bepaalde dag en/of tijdstip laten bezorgen?

+

Indien u graag uw bestelling op een bepaalde dag geleverd wilt hebben, voor een etentje bijvoorbeeld, kunt u dit aangeven in de laatste stap (bij opmerkingen) van uw bestelling. Wij zullen zo veel mogelijk rekening houden met uw wens(en) en al onze inspanningen leveren om te proberen dat u uw bestelling tijdig zult ontvangen. Op zakelijke adressen leveren wij niet op zaterdag. Op het tijdstip van bezorging hebben wij helaas geen invloed.

Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?

+

U kunt uw bestelling ophalen na afspraak.

Hoe worden gekoelde producten verzonden?

+

Gekoelde producten versturen wij in speciale thermoverpakkingen. Wij raden echter aan rekening te houden met de verwachte aankomstdatum. Indien u uw bestelling op het postkantoor moet komen ophalen, vragen wij u dit zo snel mogelijk te doen. Wat gebeurt met een levering als ik niet thuis ben? Indien u niet thuis bent bij levering, kan het ook voorkomen dat uw buren de bestelling hebben aangenomen. Dus graag altijd eerst even bij uw buren navragen. De transporteur zou in dit geval een bericht van poging tot bezorging / afgifte in uw brievenbus moeten achterlaten.

Ik heb een email ontvangen dat mijn bestelling verstuurd is, maar nog steeds niets ontvangen

+

In de regel ontvangt u uw bestelling vrijwel altijd binnen 24 uur na ontvangst van de email waarin staat vermeld dat wij uw bestelling verzonden hebben. Mocht u uw bestelling niet hebben ontvangen, vraag eventueel aan uw buren of zij uw bestelling in ontvangst hebben genomen. Dit komt helaas veelal voor.

Kan ik mijn bestelling bij de buren laten afleveren als ik niet thuis ben?

+

Indien u verwacht niet thuis te zullen zijn, kunt u kiezen voor een ander afleveradres. Deze opmerking kunt u plaatsen tijdens de laatste stap van uw bestelling bij “opmerkingen”. Wij zullen het afleveradres doorgeven aan de pakketdienst, zodat duidelijk is dat uw bestelling bij de buren kan worden afgeleverd indien u niet thuis mocht zijn.

Kan ik mijn bestelling op mijn werk af laten leveren?

+

Ja, u kunt uw werkadres als afleveradres opgeven. Houd u er rekening mee dat wij op zaterdag niet aan bedrijven leveren!

Bezorgen jullie ook op zaterdag?

+

Alleen op particuliere adressen wordt op zaterdag geleverd. Bij bedrijven kan niet op zaterdag geleverd worden.

Reclamaties

De verpakking is aan de buitenkant beschadigd.

+

Indien de verpakking aan de buitenkant beschadigd is, kunt u ervoor kiezen de bestelling te weigeren. De bestelling gaat dan aan ons retour en wij zullen de bestelling opnieuw laten bezorgen, dit kan echter dit kan enkele dagen duren afhankelijk of er producten beschadigd zijn. U kunt er ook voor kiezen de bestelling in het bijzijn van de koerier te openen om te kijken of er iets beschadigd is. Indien er iets beschadigd is kunt u dit het beste door de koerier laten bevestigen.

Enkele producten zijn beschadigd aangekomen.

+

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed mogelijk bij u te bezorgen, het kan echter voorkomen dat desondanks een product tijdens het transport beschadigd raakt. U kunt dan het beste een foto maken van het product in de verpakking en een gedetailleerde foto van de beschadiging sturen. Deze foto met omschrijving van de klacht / beschadiging kunt u vervolgens naar info@brouwhoeve.es mailen. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier op https://www.brouwhoeve-partners.com/contact. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en in zorgen voor een passende oplossing door het product te vergoeden of hetzelfde product opnieuw te leveren.

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van een product

+

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met de kwaliteit van een product, zouden wij u erg dankbaar zijn indien u ons hierop attendeert. Opmerkingen over de kwaliteit van een product kunt u sturen aan info@brouwhoeve.es of u maakt gebruik van ons contactformulier op https://www.brouwhoeve-partners.com/contact.
Let op!! Vers producten meteen controleren, reclamatie alleen op dag van levering.

Er ontbreekt een artikel.

+

Bij iedere bestelling ontvangt u of een pakbon of een rekening. Indien een product wel op de pakbon of de rekening staat maar niet is geleverd kunt u dit mailen aan info@brouwhoeve.es of u maakt gebruik van ons contactformulier op https://www.brouwhoeve-partners.com/contact. Wij zullen verifiëren of een artikel ontbreekt en u een passende oplossing aanbieden door het product te vergoeden of zo snel mogelijk na te leveren.

Inhoud website

Waarom zijn sommige productomschrijvingen in het Spaans weergegeven?

+

Wij zijn een Spaans bedrijf en werken vooral samen met Spaanse leveranciers. Omdat er dagelijks nieuwe producten bijkomen, kan het voorkomen dat sommige producten nog niet in het Nederlands vertaald zijn. Mocht u vragen hebben over een product, dan kunt u altijd een email sturen aan info@brouwhoeve.es.

Waarom wordt een BTW tarief van 10% geheven op levensmiddelen en niet de gebruikelijke 9% BTW?

+

In Spanje is het BTW-tarief op levensmiddelen 10%. Wij zijn een Spaans bedrijf en moeten derhalve het Spaanse BTW-tarief hanteren. Het algemene Spaanse BTW tarief is 21%.

Over ons

Is Brouwhoeve-partners een Spaans bedrijf?

+

Brouwhoeve-partners.com is de webshop van het Spaanse bedrijf Brouwhoeve. Brouwhoeve-partners.com is een unieke aanbieder van exclusieve delicatessen in hoofdzakelijk Nederland, België en Spanje. Wij opereren vanuit Nederland en Spanje, nabij de plaats Middelharnis (Nederland) en Benissa (Spanje) en zijn in staat binnen 48 tot 72 uur producten in Nederland, België en Spanje te leveren. Uiteraard is levering in andere landen, zowel binnen als buiten Europa, ook mogelijk. Door onze ideale ligging kunnen wij de bestelling vanuit Nederland, Spanje en België versturen.

Bedrijven

Levert Brouwhoeve & partners BTW vrij aan Nederlandse en Belgische bedrijven?

+

Onze webshop Brouwhoeve-partners.com kan op verzoek BTW vrij leveren aan zakelijke klanten in Nederland, België en Spanje. U dient hiervoor contact met ons op te nemen zodat we uw account standaard voorzien van BTW vrije leveringen. U kunt een verzoek tot BTW vrij leveren mailen aan info@brouwhoeve.es of u maakt gebruik van ons contactformulier op https://brouwhoeve-partners.com/contact. Stuur bij uw aanvraag al uw KvK en BTW nummer mee zodat wij dit kunnen controleren!

Is Brouwhoeve & partners een groothandel?

+

Wij zijn geen groothandel. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Kan ik op rekening/factuur betalen?

+

Particulieren kunnen niet op rekening betalen. Bedrijven en zakelijke relaties kunnen na goedkeuring van ons op rekening betalen. U kunt een verzoek tot Betaling op Rekening mailen aan info@brouwhoeve.es of u maakt gebruik van ons contactformulier op https://brouwhoeve-partners.com/contact. Stuur bij uw aanvraag al uw KvK en BTW nummer mee zodat wij dit kunnen controleren! Zodra wij uw aanvraag hebben goedgekeurd, ziet u bij de betalingsmogelijkheden ook de optie ‘Op rekening’ staan. Orders welke op rekening besteld worden, dienen uiterlijk 14 dagen na factuurdatum betaald te worden.

Heeft Brouwhoeve-partners een catalogus?

+

Wij hebben geen catalogus. Op onze webshop https://brouwhoeve-partners.com staat ons actuele assortiment met een zo volledig mogelijke productomschrijving.

HomeCategoriesAccount
Zoeken

KOM LATER TERUG!

Om deze pagina te bekijken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Voor overige producten die geen alcohol bevatten, kun je natuurlijk wel op onze website terecht. 

KLIK HIER EN KEER TERUG OP ONZE HOME PAGINA