Geschenken en Kerstpakketten met impact

Op zoek naar een origineel geschenk of kerstpakket?

Je zoekt naar een origineel geschenk of kerstpakket. Iets aparts en unieks. Niet de bekende drinkflesjes, gepersonaliseerde pennetjes of notitieboekjes of drinkflessen. Of een mand met niet traceerbare etenswaren. Als dit je bekend in de oren klinkt, dan ben je bij Brouwhoeve en Partners op de juiste plek!

Wij bezoeken zoveel mogelijk ambachtelijke unieke producenten en maken met hun producten de meest interessante kerstpakketten en cadeaus, eerlijk en puur. Rechtstreeks van de makers. Met onze visie stevig gericht op de toekomst, streven we ernaar om ondernemers en particulieren te inspireren met onze kerstpakketten, cadeaus en relatiegeschenken. 

Op de website van Brouwhoeve daarom ook géén aanbod van saai strooigoed.

Online aanbod van Relatiegeschenken en Kerstpakketten

Verbluf klanten en collega’s met originele ambachtelijke relatiegeschenken.
Originele en ambachtelijke Spaanse delicatessen en bijzondere lekkernijen vind je in onze kerstpakketten en cadeaus.

Wij hebben een passie voor kwaliteit, originele, unieke en onontdekte ambachtelijke producten. Met een niet aflatend enthousiasme, verzamelen we op deze website partners met de meest inspirerende promotionele en mooiste producten.

Een ultiem aanbod met cadeaus, relatiegeschenken of kerstpakketten, voor bedrijven en particulier die er alles aan willen doen om een positieve indruk te maken.

Denk jij bij kerstpakketten aan onbekende producten aangevuld met spiegeltjes en kraaltjes? Wees eens eerlijk. Het kan ook anders!

Laat je inspireren door deze originele pakketten ideeën voor en van unieke bedrijven

Een origineel cadeau pakket idee moet oorspronkelijk, bijzonder, eigenaardig, of verrassend zijn. Bekijk hier enkele van onze originele pakketten ter inspiratie en verbluf klanten, collega’s of personeel met originele relatiegeschenken.

Kerstpakketten hebben soms een niet al te hoog ‘wannahave’ gehalte en niet het juiste goede gevoel erbij.  Een klant of relatie moet juist blij worden van een kerstpakket of cadeau. Natuurlijk kan dat anders.

Het enige wat je nodig hebt… is een goed idee Het is tijd om op te vallen en een statement te maken. Als je dit bekend in de oren klinkt, ben je bij Brouwhoeve in Benissa op de juiste plek!