KOOP LOKAAL

Brouwhoeve en Partners brengt lokaal bijzonder product direct naar de afnemer of consument

Wijnmakers, bierbrouwers, patissiers, kaas- en vleeswaren makers die lokale en bijzondere producten maken hebben met Brouwhoeve en Partners een eigen verkoopkanaal.

Maar, Let op!

U koopt hier het online het aanbod van professionals op het gebied van eten en drinken die trots zijn op hun vak en die kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit. Het is een levendige en warme, levendige plek, waar ze hun unieke aanbod kunnen laten zien en zichzelf letterlijk op de kaart kunnen zetten!

Elk product op de website van Brouwhoeve, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Velen zijn familiebedrijven met een rijke traditie en geschiedenis, waarvan sommige meer dan honderd jaar oud zijn.

Anderen zijn nieuw in hun vakgebied en hebben enorme risico’s genomen door het conventionele los te laten en hun dromen na te jagen. Een rode draad bij hen is de passie die door hun aderen stroomt en in de grond druppelt, noten, recepten, aroma’s en mooie presentaties.

In een tijd waarin automatisering en massaproductie heersen, volgen onze ‘Partners’ een meer holistisch en duurzaam pad, maar belangrijker nog: ze volgen hun hart.

We nodigen je uit om de smaken, paden en verhalen van Brouwhoeve en Partners te ontdekken!

KLANT WORDEN? WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Ontdek een overvloed aan unieke smaken die 24/7 met een klik op de knop kunnen worden gekocht direct bij de producent! Maar daar houdt het niet op… U zult ook geïnspireerd worden door het aanbod van prachtige boerderijen, wijnmakerijen, distilleerderijen, brouwerijen en ambachtelijke productiebedrijven.

Ontmoet onze makers

Brouwhoeve is ontworpen om u in contact te brengen met professionals op het gebied van eten en drinken die trots zijn op hun vak en die kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit. Het is een levendige en warme, levendige plek, waar ze hun unieke aanbod kunnen laten zien en zichzelf letterlijk op de kaart kunnen zetten!

Ben je een kleine tot middelgrote grote producent van goede wijn, ambachtelijke sterke drank, whisky, gin of bier? Of misschien ben je een ambachtelijke chocolatier, kaasmaker of maker van een andere fijne delicatesse? Als dat zo is, is Brouwhoeve en Partners zeker het proberen waard. 

Keten naar afnemer verkort

Brouwhoeve en Partners verkort de keten van producent naar afnemer en geeft ondernemers en consumenten gelegenheid om een compleet lokaal en bijzonder assortiment in hun winkel, shop of restaurant aan te bieden. Winkeliers kunnen zich met dergelijke producten onderscheiden, hebben direct inzicht in het aanbod en kunnen in een keer efficiënt bestellen en afrekenen.

Doe mee met de revolutie!

De toekomst zijn de jaren van thuis. Thuis wonen, thuis slapen, thuis leven, thuis ontspannen, thuis sporten, thuis leren en thuis werken. En met thuis wordt ook het belang van lokale verbanden groter. De toekomst is je eigen gemeenschap, soms virtueel over grenzen heen maar veel vaker lokaal. De grote wereld is weer klein geworden. De ontworteling veroorzaakt door de globalisering lijkt op zijn retour en maakt plaats voor een herwaardering van lokale gemeenschappen. De belangstelling voor lokale producten neemt toe. “Wees loyaal, koop lokaal” en “wees sociaal, help lokaal”. Voor ons is dit een herkenning en emancipatie van oude diep gewortelde mechanismen