Vacature Webshop Medewerker in Benissa

Jij kunt deel uitmaken van iets heel moois!

Brouwhoeve en partners waar professionals en consumenten elkaar vinden. Ons doel is om één betrouwbaar platform te bieden waar je al je drank, food en non-food artikelen kunt bestellen voor zoveel mogelijk rechtstreeks van de producent. Efficiënt, praktisch en overzichtelijk en zoveel mogelijk lokaal. Samen ondernemen, samen sterk.

‘One stop shop’ voor alle ambachtelijke delicatessen.

Brouwhoeve en partners is het onafhankelijke online platform waarop wij producten presenteren en te koop aanbieden. Brouwhoeve en partners brengt de hele Food en drankenwereld dichtbij. De mooiste ambachtelijke bieren en de fijnste gerookte zalm.

Bedrijfsprofiel Brouwhoeve en Partners

Brouwhoeve is een bierbrouwerij, distilleerderij en leverancier van mooie ambachtelijke delicatessen. Het team van Brouwhoeve staat voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Professionals bij Brouwhoeve houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen.

Wij zoeken een enthousiaste webshop medewerker...

Wij zoeken een enthousiaste collega met flair, iemand die energie krijgt van targets in een zelfstandige omgeving. Voor Brouwhoeve ga je de webshop beheren en optimaliseren en een helpdesk gaat worden en aanspreekpunt. Je commerciële vaardigheden zijn dus best belangrijk; wij zijn op zoek naar een collega die online geen verkoopkans onbenut laat en energie krijgt van een optimale klantbeleving van bezoekers en klanten. Je weet klanten te verassen, kunt goed luisteren, hebt lef, bent zelfverzekerd en hebt overtuigingskracht.

Brouwhoeve en partners is op zoek naar een commercieel medewerker met lef, humor en overtuigingskracht. Als commercieel webshop medewerker ken jij de verkoopmarkt op je duimpje en weet jij precies wat nodig is om bezoekers en klanten binnen te halen en binnen te houden. Je bent een serieuze gesprekspartner en voelt moeiteloos de klantbehoefte aan en weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen customer experience, commercie en resultaat.

Naast de kennis – die je meer en meer zult gaan ontwikkelen – heb je van nature een enthousiaste vriendelijkheid die aanstekelijk werkt, de juiste betrokkenheid en een grote ondernemingsgeest. 

En wanneer je met een gezonde dosis energie de interactie met de klant en jouw team niet schuwt, dan ben je zeker hét teamlid dat wij zoeken!

Ok, wat ga je doen:

 • Verzamelen van de productinformatie voor de webshop;
 • Beheer van de webshop, zoals het inlezen van productinformatie en productbeelden;
 • Inrichten van de product pagina’s en bijverkoop mogelijkheden;
 • Dagelijks verbeteren en checken van de productinformatie, beelden en de informatie in de webshop;
 • Continu verbeteren van de online klantbeleving, bestelproces en backend proces;
 • Het optimaliseren van foto presentaties van onze producten.

Profiel

 • Je denkt in oplossingen, niet in problemen.
 • Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op.
 • Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers.
 • Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren.
 • Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback.
 • Je zit vol energie en beschikt over mensenkennis en lef!

Wat breng je mee:

Kennis en ervaring op het gebied van webshop beheer is een pré (bijvoorbeeld woocommerce) maar affiniteit met de materie is ook voldoende. Wij bieden jou volledige ondersteuning.

In samenwerking met het hele team van de Brouwhoeve vorm je een droomteam. Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel, maar wel met de juiste begeleiding die jij nodig hebt om succesvol te worden.

Klinkt goed toch?!

Maak deel uit van het enthousiaste Brouwhoeve team!

Enthousiast geworden omdat jij weet dat jij onze nieuwe collega wordt? Wij zien  je reactie graag tegemoet!

Stuur je Motivatiebrief en CV naar info@brouwhoeve.es

VRAGEN? NEEM CONTACT OP VIA