Verkoop je producten via
Brouwhoeve & Partners

We vallen maar meteen met de deur in huis

Ultiem product marketing support via ons platform. Sterk in het promoten van food, wijnen, spirits, en hospitality labels. Wij hebben een sterke focus op de drank- en voedsel specialiteiten en creëren verrassende campagnes die uitblinken in smaak. Wat ons raakt, raakt jou vast ook. Dus heb je nog even? Lees dan onderstaande informatie.

Brouwhoeve Online support
voor drank- en voedsel specialiteiten.

Ons bedrijf, dat begon met een simpele schets op een bierviltje, is de plek waar ondernemerschap, marketing, communicatie en sales elkaar vinden en versterken. Het is het platform waar we jouw producten verkopen. Deze unieke formule, in combinatie met ons middelenvrije en ondernemende DNA, is waar we onze klanten keer op keer mee verrassen.

Alles wat we doen begint met onze liefde voor goed eten en drinken. Wij helpen merken en producenten impact te maken. Dit doen we voor startups, multinationals, pioniers en achterblijvers – voor iedereen die vindt dat het beter kan. Met onze 360º campagnes maken we de keuze voor good food en drinks onweerstaanbaar.

Wij bieden een unieke combinatie van kennis en creativiteit. We weten als geen ander wat erbij komt kijken, wij hebben er ervaring mee.

Uiteraard doen wij niet zomaar wat!

Wij werken als onderdeel van jouw team en zorgen voor een totale ontzorging op gebied van marketing, reclame en promotie van jouw producten via ons platform.  De groei en bloei en verkoop van jouw producten begint op het platform van Brouwhoeve en Partners.

Voordelen van verkopen via Brouwhoeve en Partners

 • Bezorgingsnetwerk en uitgebreide bezorgopties via postnl
 • Retouren management
 • Klantenservice
 • Financiële afhandeling
 • internationaal verkopen inclusief vertaal service

Eten en drinken,
gezond en duurzaam.

Eten, drinken en gastvrijheid.

In deze branches zijn wij actief. Van duurzame en gezonde etenswaren tot de nieuwste dranken en accessoires. Voor nieuwe ondernemingen en merken die hun nieuwste product online willen delen. We draaien al een tijdje mee. We weten hoe de hazen lopen, hebben rugzakken vol kennis en ervaring maar blijven iedere dag gretig en nieuwsgierig om echt online resultaat voor onze partners te behalen.

Brouwhoeve en Partners platform met één doel: verkopen. Daar zijn wij écht goed in.

Een uitgekiende online strategie als basis: Wegdromen in de overvloed aan opties en trends op het vlak van online marketing is niet moeilijk. Succesvol zijn in e-commerce begint bij een passende strategie. En die schud je niet zomaar uit je mouw.  Wij kijken verder dan de waan van de dag.

Verkoop je producten via het platform Brouwhoeve en Partners, dan loop je voor de meute uit. Vertrekkend vanuit een doordachte strategie combineren we elementen als SEO, SEA, social media, blogposts, en ga zo maar door, tot een overtuigend geheel. Zo komen we tot een online strategie met een duidelijke focus, waarbij het rendement ook effectief gemeten wordt.

 • Mooie producten maken

 • Het aanleveren alle relevante prijzen, zowel B2B als B2C

 • Het aanleveren van mooi fotomateriaal en relevante bedrijfsinformatie

 • Ervoor zorgen dat de bestelling klaar staat met voldoende verpakking
 • Invoeren van jouw producten in onze automatisering

   

 • Wij zullen de foto’s en de teksten in de webshop invoeren en indien nodig aanpassen en verbeteren

   

 • Wij maken een mooie bedrijfspagina voor jou

   

 • Wij bieden jouw producten aan bij B2B en B2C

   

 • Wij bieden jou producten aan in Spanje, Nederland en België. Binnenkort ook Duitsland

   

 • Je hebt toegang tot je eigen dashboard, met alle relevante informatie over verkopen

   

 • Wij doen alle marketing en promotie zoals:

  – postings sociale media

   

  – E-mail campagnes

   

  – SEO voor zoekmachines

   

  – Google ads adverteren

   

 • Wij verzorgen de fullfilment incl. verzending.

   

 • Wij zorgen voor alle afdrachten van BTW

   

 • Je wordt meteen betaald bij verkoop

   

 • Wij organiseren het transport naar de klant

   

 • Bij breuk tijdens transport zijn kosten voor Brouwhoeve

   

  Kosten zijn € 39,95 excl. BTW per maand 

  Fulfilment Kosten, inclusief ophalen 10% over het gerealiseerde verkoopbedrag incl. BTW

Culinaire Creativiteit; Wij brengen jouw producten op smaak

Wij hebben een plekje voor je aan de dinertafel. Laat het feest beginnen. Wij weten dat je niet geholpen bent met duim, dikke plannen en ellenlange verkennende sessies. Dat betekent niet dat we oppervlakkig te werk gaan. Integendeel. We denken met de kleinste dingen mee en maken de grootste dingen waar.

Brouwhoeve & Partners

Pats - Boem - Raak
Ingewikkelder maken we het niet!

Content creëren

Wil jij ook gave food content creëren om je vingers bij af te likken? De beste reclame voor eten en drinken is natuurlijk het eten en drinken zelf. The proof of the pudding is in the eating. Maar goede reclame ‘on top’ kan een aardige slok op de verkoop borrel schelen. Helemaal als het is bedacht en gemaakt door professionals die bovengemiddeld veel van goed eten en drinken houden.

Koffie drinken

Laten we koffie drinken of wat dan ook! Wij zijn opgegroeid met een laptop op schoot en een smartphone in de hand. We winden er geen doekjes om. Wij zijn jouw online marketing mannetje; geen afstandelijk bureau, maar een marketing collega die bereikbaar is en met je meedenkt. Wij zijn jouw partners in succes. Bereik meer in minder tijd door gebruik te maken van het online platform Brouwhoeve en Partners.

Facebook en Instagram

Social media is tegenwoordig een van de belangrijkste en onmisbare communicatie-middelen. Social media is als een eerste date: je wil een onvergetelijke indruk maken. Overtuigen en triggeren, daar draait het om. Goed verzorgde advertenties en postings op het Instagram account en Facebookpagina is een must. Een marketing die scoort, grafisch charmeert en aanzet tot actie.

In de spotlight

Wij zetten jouw product neer als een huis, maar dan wel eentje dat makkelijk een tornado doorstaat. Wij creëren voor food en drink bedrijven op ons platform een identiteit met creativiteit en pit. Campagnes die opvallen, bijblijven en wat losmaken bij mensen. Herkenning gegarandeerd! omdat anders altijd wint. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Alles zoals jij het graag zou willen!

Verkopen op Brouwhoeve en Partners

Nieuwsgierig en klaar voor Impact? Wij zijn graag je partner in strategie en uitvoering van verkoop van jouw producten.
Maak nu vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij je langs!