Zakelijk klant worden?
wij staan voor je klaar!

Waarom samenwerken met Brouwhoeve en Partners?

Waarom niet! Koop rechtstreeks bij de producent of leverancier! Ondersteuning van zoveel mogelijk lokale echte vakmensen; Service dag en nacht beschikbaar; Snelle en betrouwbare logistieke prestaties; Flexibel door 100% inzet. Vul uw gegevens in en word klant!

Koop lokaal

Brouwhoeve en Partners speelt een belangrijke rol bij het direct leveren van unieke lokale producten aan consumenten en afnemers.

Dit omvat een diversiteit aan producten, zoals die van wijnmakers, bierbrouwers, patissiers, kaas- en vleeswarenmakers. Door samen te werken met Brouwhoeve en Partners, kunnen deze lokale producenten profiteren van een eigen verkoopkanaal. Dit stelt hen in staat om hun ambachtelijke en bijzondere producten rechtstreeks aan de consument te leveren, waardoor ze een grotere zichtbaarheid en toegankelijkheid krijgen.

Brouwhoeve en Partners fungeert als een brug tussen de producenten en de eindgebruikers, waardoor de consumenten kunnen genieten van hoogwaardige lokale producten en de producenten een platform hebben om hun waardevolle creaties te presenteren.

Wordt nu Brouwhoeve klant

Bij Brouwhoeve & Partners ontdek je een uitgebreid assortiment aan food- en non-foodproducten, rechtstreeks afkomstig van zoveel mogelijk lokale aanbieders. Of je nu op zoek bent naar bijzondere koffiesoorten, exclusieve wijnen of Spaanse ham, bij ons slaag je gegarandeerd. Je koopt direct van de producent of leverancier. Mooi toch!!

Product direct naar de afnemer of consument

Door het openen van een stand op het online marktplein bieden zij hun assortiment rechtstreeks aan bij afnemers zoals bed & breakfasts, speciaalzaken, restaurants, cafés, slijterijen, campings en vergelijkbare bedrijven. Deze afnemers hebben via Brouwhoeve & Partners directe toegang tot het bestellen bij de marktkramen van lokale aanbieders van unieke producten.

Maar let op!

Dit is geen online supermarkt. Hier koopt u zoveel mogelijk rechtstreeks van het online aanbod van individuele professionals op het gebied van eten en drinken, die trots zijn op hun vak en kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit. Het is een levendige en gastvrije plek waar ze hun unieke aanbod kunnen presenteren en zichzelf letterlijk op de kaart kunnen zetten!

Authentieke smaken direct van producent naar fijnproevers

Laten we samenwerken en glimlachen creëren!

De missie van Brouwhoeve & Partners is gewijd aan het creëren van veerkrachtige en dynamische handelskernen, waarbij de focus ligt op het samenbrengen van een breed scala aan unieke lokale zelfstandige producenten en leveranciers. We werken hier allemaal samen aan mee!

Ontdek nog meer redenen om klant te worden bij Brouwhoeve & Partners: onze unieke voordelen voor jou!

  • Wij zijn een trots bedrijf met een hart voor kwaliteit en service.
  • Ons betrokken team staat altijd voor je klaar met persoonlijke hulp en adviezen. 
  • In het ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt en zo niet, dan regelen we het voor je. 
  • We maken het leuk en gemakkelijk om kwalitatieve producten te gebruiken, mede dankzij samenwerking met partners. 
  • Dankzij onze bezorgservice is je horecaonderneming snel en eenvoudig bevoorraad. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 300,-.
  • Met innovatieve en efficiënte oplossingen spelen we in op de behoeften. 

  • Op een eerlijke en verantwoorde manier werken wij samen met jou aan een succesvolle smaakbeleving.

  • Bij ons zit je niet vast aan ingewikkelde contracten, maar krijg je er een vertrouwde partner bij.

  • Meertalige klantenservice afdeling (Engels, Duits, Spaans en Nederlands).

  • Waarom niet?

Een Wereld van Passie: De Verhalen achter de Partners van Brouwhoeve.

Op de website van Brouwhoeve en Partners hebben alle bedrijven een uniek verhaal te vertellen. Velen zijn familiebedrijven met een rijke geschiedenis, waarvan sommige meer dan honderd jaar oud zijn. Anderen zijn nieuw in hun vakgebied en hebben grote risico’s genomen door traditionele methoden los te laten en hun dromen na te streven. 

Wat hen verenigt, is de passie die door hun aderen stroomt en zich uit in de grond, noten, recepten, aroma’s en prachtige presentaties. In een tijdperk van automatisering en massaproductie volgen onze ‘Partners’ een meer holistisch en duurzaam pad, maar nog belangrijker: ze volgen hun hart.

Brouwhoeve & Partners

Verse smaken, direct van de maker:
Ontdek Brouwhoeve en Partners

Onze missie

Brouwhoeve en Partners fungeren als de schakel tussen boeren, voedselproducenten en verschillende afnemers, zoals horeca, zorginstellingen, bedrijven en consumenten zoals jij. We streven naar eerlijke prijzen voor boeren, terwijl consumenten kunnen genieten van verse, hoogwaardige producten met het gemak van online bestellen en flexibele levering.

Breed Assortiment

Met meer dan 10.000 artikelen en voortdurende toevoeging van nieuwe producten, bieden we regelmatig aanbiedingen en zorgen we voor een uitstekende product presentatie in samenwerking met onze partners. We geloven in teamwork voor groei en streven naar gezamenlijke ontwikkeling met onze partners.

Verkorten van de Keten

Brouwhoeve en Partners verkorten de keten van producent naar afnemer, waardoor ondernemers de mogelijkheid krijgen om een volledig lokaal en bijzonder assortiment aan te bieden in hun winkels, shops of restaurants. Winkeliers kunnen zich onderscheiden met unieke producten en efficiënt bestellen en afrekenen dankzij direct inzicht in het aanbod.

Onderscheidend Voordeel

Met onze diensten bieden we niet alleen een breed scala aan producten, maar stellen we ook winkeliers in staat om zich te onderscheiden met unieke en hoogwaardige producten. Door samen te werken met Brouwhoeve en Partners, kunnen ze efficiënt bestellen, afrekenen en genieten van direct inzicht in ons aanbod.

Kopen op Brouwhoeve en Partners

Wij staan voor u klaar!!  Registreer je dan hier of neem contact met ons op!

Verkopen op Brouwhoeve en Partners

Ben je een kleine tot middelgrote producent van hoogwaardige wijn, ambachtelijke sterke drank, whisky, gin of bier? Of misschien ben je een ambachtelijke chocolatier, kaasmaker of maker van andere fijne delicatessen?

Als dat het geval is, is het zeker de moeite waard om Brouwhoeve en Partners te overwegen. Als verkoper beginnen? 

Registreer je dan hier of neem contact met ons op!