Clicky
Verzenden naar
Verder winkelen
De winkelwagen is leeg

Partner bij Brouwhoeve

Jouw producten op ons digitale schap

Brouwhoeve is het verkoop platform voor dranken en voedsel professionals. Wat dat voor jou als leverancier betekent? Meteen kunnen beginnen met het verkopen van je producten. Ontdek de voordelen van Brouwhoeve.

Nieuwe klanten bereiken, jouw merkwaardes versterken en extra omzet genereren

Bij Brouwhoeve bepaal je het zelf

Dat doe je bij Brouwhoeve. Heb jij uniek assortiment en aantrekkelijke inkoopprijzen? Wordt dan leverancier.

Door samen te werken en slim gebruik te maken van ons platform, zorgen we ervoor dat we alle omzetkansen die voorbij komen ook voor jou inzetten. Jouw assortiment en productkennis combineren we met onze online kennis en ons platform !

  • Als leverancier bepaal je zelf het assortiment, waarbij er geen limiet is aan het aantal producten.
  • Er is een besteldrempel van minimaal 100 euro in totaal, ongeacht bij één of meerdere aanbieders en de verzendkosten zijn voor de besteller gratis door heel Nederland, België en Spanje.
  • Een goede prijs is belangrijk. Daarom is iedere leverancier zelf verantwoordelijk voor de aantrekkelijkste prijs.
  • Alle producten kunnen per stuk worden gekocht wat gelet op de branche heel belangrijk is.
  • de besteller ontvangt één totaal factuur en één totaal levering en hoeft dus slechts één keer de bestelling in ontvangst te nemen.
Laten we samenwerken en glimlachen creëren!

Kies voor Kwaliteit

De missie van Brouwhoeve en Partners is om sterke, dynamische handelskernen te creëren met zoveel mogelijk unieke lokale zelfstandige producenten en leveranciers.

We werken hier allemaal samen aan mee.

Een plekje op ons digitale schap?

Wij zorgen dat jij maximaal doet waar je goed in bent: mooie en unieke producten maken en aanbieden. Wil je weten of wij plek hebben op ons digitale schap voor jouw producten?

Als het je aan tijd of kennis ontbreekt: maak dan gebruik van onze services. 

Naast het verkopen van jouw merk en producten ontwikkelen we graag samen met jou succesvolle sales- en marketingactiviteiten. We maken bijvoorbeeld graag content om je product en merk te promoten.

Samen Groeien

De vele voordelen van verkopen via Brouwhoeve

Samen komen we verder en door te ondernemen met Brouwhoeve laat je je onderneming duurzaam doorgroeien!

Wordt partner en geniet van:

  • Een (extra) online winkel zonder opstartkosten
  • Direct toegang tot klanten in heel Spanje, België en Nederland
  • Ondersteuning en service in je eigen taal
  • Een laag risico; je betaalt alleen commissiekosten voor je verkochte artikelen

Wat krijg ik voor de commissie van Brouwhoeve & Partners?

Hoe werkt het?

Hoe makkelijker het gaat, hoe beter je kunt doorgroeien. Daarom krijg je als partner doorlopend service, inzichten en advies op maat. Ook bieden we verschillende diensten die je ontzorgen.

Met de commissie die je betaalt, wordt het winkelplatform ontwikkeld en onderhouden.

Daarbij profiteer je van de volgende voordelen:

Klantbereik

We bereiken steeds meer consumenten in Spanje, België en Nederland via zowel de computer als tablet, mobiel en de app. Dit doordat we deze kanalen voortdurend optimaliseren en uitbreiden.

Nieuwe features

Er worden continu nieuwe technische innovaties ontwikkeld voor partners, die ook helpen in het verbeteren van de conversie. Hierbij kun je denken aan een functionaliteit zoals volumekorting, waarbij je de klant een korting kunt aanbieden bij het kopen van meerdere artikelen per bestelling.

Marketing

Brouwhoeve zet het hele jaar door consumenten campagnes in om ervoor te zorgen dat klanten in Spanje, België en Nederland ons winkelplatform weten te vinden. Daarnaast wordt SEA ingezet, ofwel betaalde zoekmachinemarketing, wat het verkeer en de conversie ook voor jouw aanbod verhoogt.

Financiële afhandeling

Zowel jijzelf als jouw klanten worden ontzorgd doordat de financiële afhandeling centraal geregeld is. Ook kan een klant via Brouwhoeve kiezen uit alle vormen van betaling, wat de conversie verhoogt.

Partnerservice

Heb je vragen of wil je advies? Onze partners specialisten staan je persoonlijk te woord en helpen je graag.

Kwalitatief platform

Doordat we het winkelplatform continu door ontwikkelen en optimaliseren kunnen we ook zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten voldoen en daarmee blijven we de conversie verhogen (dit is een percentage dat uitdrukt hoeveel van de kijkers het artikel ook daadwerkelijk koopt).

Zoekmachine Optimalisatie

De artikelen die je via Brouwhoeve verkoopt, eindigen door zoekmachine optimalisatie hoog in de zoekresultaten van onder andere Google en prijsvergelijkers, waarmee het aantal kwalitatieve bezoekers vergroot wordt.

Gemakkelijk zaken doen via Brouwhoeve

Via je verkoopaccount kun je je verkopen bijhouden en krijg je inzicht in je eigen verkoopprestaties. Daarbinnen werken we continu aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de systemen, zodat verkopen via Brouwhoeve zo makkelijk, efficiënt en rendabel mogelijk is.

Warehousing en voorraad

Uw producten worden opgehaald door Brouwhoeve en opgeslagen in het magazijn van Brouwhoeve. U ziet zelf in uw inlog de volledige gang van zaken en ook de actuele voorraad. U krijgt automatisch bericht wanneer uw voorraad aangevuld dient te worden. U zet de producten klaar en Brouwhoeve haalt het voor u op. Meer informatie klik hier

Fulfilment

Nu drank en voedsel producenten en leveranciers met tal van uitdagingen worden geconfronteerd, besteden velen hun fulfilment- en e-commerce processen uit aan externe logistieke bedrijven. Bij Brouwhoeve en partners doen we er alles aan om klanten te helpen met onze naadloze fulfilment diensten. Meer informatie klik hier

Bezorging

We bezorgen onze producten binnen Nederland met PostNL en internationaal met PostNL en DHL. Op deze manier verzekeren we dat onze producten met zorgvuldigheid verzonden worden en veilig bij jou klanten aankomt.

Uw goederen veilig opgeslagen

HomeCategoriesAccount
Zoeken

KOM LATER TERUG!

Om deze pagina te bekijken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Voor overige producten die geen alcohol bevatten, kun je natuurlijk wel op onze website terecht. 

KLIK HIER EN KEER TERUG OP ONZE HOME PAGINA